شمار جانباختگان زلزله در میانمار از ۱۷۰۰ نفر گذشت و انتظار میرود این رقم افزایش یابد. زلزله دو روز پیش شدیدترین زلزله در چند دههی پسین در این کشور به شمار میرود. در حال حاضر، تیمهای نجات از کشورهای مختلف در حال ورود به میانمار هستند. تیم هایی از چین، هند، تایلند، روسیه، سنگاپور و هانک کانگ به امید یافتن بازماندگان در حال کار در این کشور هستند. امروز یکشنبه (۳۰ مارچ) نیز انتظار میرود که کاروانی متشکل از ۱۷ کامیون از چین وارد میانمار شود.
با این حال، این نگرانی وجود دارد که دولت نظامی میانمار از کمکرسانی به بخشهای زیر کنترل گروههای شورشی جلوگیری کند. در تازهترین تحولات مربوط به درگیریهای نظامی در میانمار، دولت دموکراسیخواه در تبعید آن کشور میگوید که به شاخه مسلح خود دستور داده است تا عملیات تهاجمی در منطقه فاجعه دیده را به مدت دو هفته متوقف کند. بر اساس این گزارش، به «رزمندگان مقاومت» دستور داده شده است که همزمان با کمک به تلاشهای امدادی از سازمانهای امدادرسان حفاظت کنند.

پیشتر تام اندروز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور میانمار، ادامه حملات دولت نظامی در مناطق تحت کنترل گروههای شورشی قومی را محکوم کرد. او گفت حداقل سه حمله هوایی در منطقه ساگاینگ انجام شد که مرکز زمین لرزه و یک پایگاه شورشیان در آن ناحیه است. آقای اندروز این حملات را «ظالمانه و غیرقابل قبول» خواند و از حکومت نظامی حاکم خواست تا این حملهها را متوقف کند.
همزمان در تایلند، تلاشهای امدادی در پایتخت این کشور نیز برای دومین شب ادامه دارد و عملیات تجسس برای نجات جان دهها نفر که در زیر آوار ساختمانی که در زلزله روز جمعه فروریخت، ادامه دارد. تاکنون ۱۲ نفر در بانکوک، پایتخت تایلند، جان خود را در این واقعه از دست دادهاند.
آسمانخراشی که در بانکوک در دست ساخت بود، با رسیدن لرزشهای زمینلرزه میانمار فروریخت. مقامها میگویند بیش از دو هزار ساختمان دیگر تخلیه شدهاند و قرار بود از دیروز این بناها بازرسی شوند.